activiteiten 'wat te doen vandaag indoor' (2024)

  • Duik in het verleden tijdens de Nationale Archeologiedagen
  • Nieuw: bezoek deze zomer Street Art Zandvoort!
  • Bezoek de KlimaatExpo op het Muiderslot
  • Mis het niet: Museum Boijmans Van Beuningen 5 weken exclusief...
  • Podiumkunsten van over de hele wereld met Holland Festival 2024
  • 6 leuke zomeruitjes voor jongeren

Dagje UITgelicht

dagje uit tipsStrike! De leukste bowlingbanen van Nederland dagje uit tipsVijf prachtige opera´s in 2024 actuele activiteitMeer dan een miljoen LEGO stenen bij Travelling Bricks In het Joods Cultureel Kwartier voel je de Joodse geschiedenis

Indoor wat te Doen Vandaag (5.631)

Jules BoulesBitesBar Rotterdam: eten, drinken en jeu-de-boulen!

rotterdam, Zuid-Holland - Combineer een potje je-de-boules tegen je vrienden, familie of collega's met een borrelplankje en een drankje bij Jules BoulesBitesBar!

info bookmark_border mail boulesbitesbar.nl

Miniworld Rotterdam: er wacht een hele wereld op jou!

rotterdam, Zuid-Holland - Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld in Nederland. Treinen, auto's, Rotterdamse hotspots en complete havens zijn er tot in detail nagemaakt. Bewonder Rotterdam van bovenaf, zoek alle grappige scènes en laat de miniwereld...

7evenden Hemel: Bourgondisch lunchen in Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant - Geniet van de bourgondische gezelligheid in Restaurant de 7evenden Hemel tijdens een uitgebreide lunch. Wordt het een hemels broodje of een perfect bereide tournedos? Het wordt sowieso heerlijk tafelen!

info bookmark_border mail 7evendenhemel.nl

Spelen op en rond het strand bij BillyBird Park Hemelrijk

volkel, Noord-Brabant - Mooi weer of niet, bij BillyBird Park Hemelrijk is een dagje uit altijd geslaagd. Een groot strandbad, twee speeltuinen en een survivalgebied behoren tot de binnen- en buitenattracties van het pretpark.

info bookmark_border mail billybird.nl

Speel, escape en win in Europa's grootste virtual reality center

eindhoven, Noord-Brabant - Het grootste virtual reality center van Europa ligt gewoon in Nederland, in Eindhoven welteverstaan! Ga op ontdekkingsreis door een compleet nieuwe wereld en speel de hoofdrol in een spannend avontuur.

info bookmark_border mail enversed.com

Ga mee op avontuur in Kids Wonderland

molenschot, Noord-Brabant - In de indoor en outdoor speeltuinen van Kids Wonderland raken kinderen niet uitgespeeld! Beleef hier avontuur na avontuur als piraat of prinses op de Bubbelbaan en het Vlinderslot. Wauw: in het donker wordt het park feeëriek verlicht.

info bookmark_border mail kidswonderland.nl

Stap in een droomwereld van licht

eindhoven, Noord-Brabant - Welkom in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie bij Motion Imagination Experience. Laat je verrassen door lichtspektakels met meeslepende muziek en enorme vloerprojecties. En ontsnap even helemaal aan de dagelijkse realiteit.

info bookmark_border mail motionexperience.nl

H'ART Museum: ontdek het levensverhaal van Julius Caesar

amsterdam, Noord-Holland - Bezoek H'ART Museum aan de Amstelhof! Kunstcollecties uit verschillende beroemde musea vullen de zes verschillende tentoonstellingszalen. Nu te zien: Julius Caesar - Ik kwam, ik zag en ging ten onder.

info bookmark_border mail hartmuseum.nl

Ontdek de wondere wereld van virtual reality met VR4play

rotterdam, Zuid-Holland - Duiken met walvissen, vechten als een ninja of toch liever varen door Brugge in de vijftiende eeuw? Beleef samen een totaal nieuwe wereld met virtual reality van VR4play. Leuk voor een bedrijfsuitje of familiedag!

info bookmark_border mail vr4play.nl

-in the spotlights-

Spannende outdoor escape games bij Quest Escapes

amsterdam, Noord-Holland - Bij Quest Escapes ga je op avontuur in de buitenlucht met de games The Chase, dat is geïnspireerd op YouTube hit ‘Jachtseizoen', Narcos en Sherlock. Kies zelf een buitenlocatie en de strijd kan beginnen!

info bookmark_border mail quest-escapes.nl

Maak een reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

oegstgeest, Zuid-Holland - Eng of juist interessant? Maak een reis door het menselijk lichaam in CORPUS, een complex en verbazingwekkend mooi 'bouwwerk'. Adem mee in de longen, spring op de tong, loop door het oor en kijk rond in de hersenen.

info bookmark_border mail corpusexperience.nl

Ga op avontuur en verover het verborgen Fort Pannerden

doornenburg, Gelderland - Ontdek het gigantische (en half verscholen) bouwwerk Fort Pannerden. Puzzel je bijvoorbeeld een weg door het fort met de spannende reallife game Elements. Handig: voor passerende fietsers en wandelaars zijn delen van het fort gratis te bezoeken.

Maritiem Museum Rotterdam: op avontuur in de haven

rotterdam, Zuid-Holland - Heb je het in je om een zeeman te zijn? Het Maritiem Museum Rotterdam ligt in de grootste en oudste museumhaven van het land. Ontdek spannende verhalen over zeelui en ontdekkingsreizen!

Niets is wat het lijkt in het fascinerende Mind Mystery

horst, Limburg - Laat je voor de gek houden door je zintuigen in Mind Mystery! Dit fascinerende park zit vol optische illusies en gekmakende puzzels. Ga de uitdaging aan, verwonder je en ga op bezoek in het huis op de kop.

info bookmark_border mail mindmystery.nl

activiteiten 'wat te doen vandaag indoor' (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6536

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.