Met deze films en series haal je alvast de zomer in huis (2024)

Summer is coming

Door RTL Boulevard·21 juni 2024·Aangepast: 21 juni 2024

© HBOMet deze films en series haal je alvast de zomer in huis (1)

RTL Boulevard

De afgelopen weken was het allesbehalve zomers in Nederland. Zelfs nu de astronomische zomer al is begonnen, komt het op sommige plaatsen nog met bakken uit de hemel. Gelukkig stevenen we af op warme temperaturen en zonovergoten dagen. Tot die tijd kun je alvast het zomergevoel in huis halen met een aantal leuke, zomerse films en series. Welke van deze kijklijst ga jij afvinken?

Gestrand op Honeymoon Island

In dit nieuwe realityprogramma reizen vijf koppels af naar de Filipijnen. Zij zijn op basis van een speeddate met elkaar gematcht en zien elkaar pas weer voor het altaar. Daarna vertrekken ze naar een onbewoond eiland waar ze twee weken op elkaars lip zitten. Een flinke relatietest. Zal het huwelijk standhouden of keren de koppels gescheiden terug?

Gestrand op Honeymoon Island zie je elke zaterdag op Videoland. De eerste vijf afleveringen staan al online, dus bingen maar.

Costa!! de serie

Na het succes van Costa!! de film uit 2022 zijn de makers terug met het vervolg in de vorm van een serie. De eigenaar van Club Costa bezwijkt bijna onder het succes van de club en heeft geen andere keus dan zijn werkzaamheden neer te leggen. Zijn personeel, de proppers van de club, krijgen de taak om de zaak draaiende te houden. Er volgt een zomer vol feesten, romantiek en muziek. Onder anderen Oscar Aerts en Lisa Zweerman zijn in de serie te zien. Ideaal om alvast in de zomersferen te komen.

Costa!! de serie bestaat uit acht afleveringen en bekijk je op Netflix.

Met deze films en series haal je alvast de zomer in huis (3)

© ANP

Lees ookNieuwe aflevering Bridgerton bevat langste seksscène tot nu toe

Knokke Off

Deze serie volgt het verhaal van twintig jongeren die samen de zomer doorbrengen in het Belgische Knokke. Ze feesten en genieten van hun vakantie. Toch knaagt het gevoel aan ze om te voldoen aan de verwachtingen van hun ouders. Ze gaan nadenken over wie ze echt zijn en wat ze precies willen. Als de vakantie bruut verstoord wordt, staat hun vakantie compleet op z'n kop. Het biedt daarentegen wel mogelijkheden om antwoorden te krijgen op hun vragen. Zangeres Pommelien Thijs vertolkt een van de hoofdrollen in de reeks.

Het eerste seizoen van Knokke Off telt tien afleveringen en is te zien op Netflix.

Met deze films en series haal je alvast de zomer in huis (5)

© VRT

Lees ookOpnames tweede seizoen Knokke Off starten in april: 'Keiveel zin in'

The Summer I Turned Pretty

Deze Amerikaanse dramaserie is gebaseerd op het boek To All The Boys van Jenny Han. Het gaat over een Belly Conklin die samen met haar moeder en broer vakantie viert in Cousin's beach. Daar raakt ze verwikkeld in een lastige situatie, omdat ze in een driehoeksverhouding beland met de twee zoons van haar moeders jeugdvriendin. Een serie die je, volgens de recensies, in één adem achter elkaar streamed.

The Summer I Turned Pretty heeft twee seizoenen en is te zien op Prime Video.

Met deze films en series haal je alvast de zomer in huis (7)

© Amazon Prime Video

Lees ookThe Summer I Turned Pretty krijgt derde seizoen met extra afleveringen

The White Lotus

Deze komedie- en dramaserie gaat over de gasten en het personeel van de fictieve hotelketen White Lotus. Er blijken veel psychosociale problemen te zijn en de personages zijn alles behalve sympathiek. Gasten komen voor een ontspannen vakantie en de personeelsleden doet overdreven hun best om de gasten het naar de zin te maken. Maar niets is wat het lijkt. Het eerste seizoen speelt zich af op Hawaï en het tweede seizoen is opgenomen op Sicilië. Een heerlijke serie om te kijken op een regenachtige dag.

The White Lotus bekijk je op HBO.

Met deze films en series haal je alvast de zomer in huis (9)

© HBO Max

Lees ookOpnames The White Lotus 3 begonnen: 'Wordt nog grootser en gekker'

Mamma Mia! The Movie

Deze film kan natuurlijk niet ontbreken op de lijst. De film vertelt het verhaal van de aanstaande bruid Sophie. Zij heeft maar één wens en dat is haar vader vinden voordat de grote dag aanbreekt. Er is alleen een klein probleem, want ze weet niet wie haar vader is. Door het lezen van de dagboeken van haar moeder, komt ze erachter wie haar vader mogelijk kan zijn. En dat zorgt voor een enorme schock bij haar.

Mamma Mia! The Movie is te zien op Prime Video.

Met deze films en series haal je alvast de zomer in huis (11)

© Getty Images

Lees meer over

Prime VideoNetflixHBO MaxGestrand op Honeymoon IslandKnokke OffThe White LotusVideoland serieNetflixserie

Met deze films en series haal je alvast de zomer in huis (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6196

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.